Joni Virtanen Blog

Helmikuu 2012

Published: February 23, 2012, on My blog

Wacom Cintiq 24 HD ollut käytössä ahkerasti ja hyväksi on havaittu. On enää kädestä ja mielestä kiinni mitä saa aikaiseksi. Maaliskuusta alkaa puolivuotinen työskentelykausi ja saan keskittyä uusien teemojen työstämiseen. Ensimmäisenä aloitan kuvaamaan Hengessä II – kokonaisuutta ja Places-Paikkoja. Hengessä käsittää kuvia keski-pohjanmaalta, maaseudusta, luonnosta ja ihmisestä aiemmin tekemäni Hengessä I jalanjälkiä seuraten. Places tulee olemaan tallenteita paikoista ja sen tarjoamista materiaaleista synnytettyä uutta “tavaraa”. Tarkoitus on tallentaa valitut paikat valokuvin, äänitallentein ja videon avulla. Saadusta materialista työstetään jotain uutta ja mielenkiintoista. Lopputuloksena syntyy Pop-Up näyttelyitä ja syntyneet teokset esitän mahdollisesti niiden alkuperäisessä tilassa.

Mielen pohjalla kypsyy myös kolmas teema Robo-Sapiens, tutkimus ihmisen ja koneiden suhteesta.

Your Comment