Joni Virtanen Blog

Skannauspalvelu

Published: December 13, 2010, on My blog

Käytössäni korkeatasoinen skanneri vedosten, kuvien, negojen ja diojen skannaukseen. Mahdollisuus skannata kinokokoiset ja 120-rullafilmille otetut kuvat.

Vanhat negat, diat ja paperikuvat tuhoutuvat hitaasti erinäisten kemiallisten prosessien takia. Siksi on järkevää muuttaa tärkeimmät vanhat kuvat digitaaliseen muotoon ja taata kuvien säilyminen jälkipolville. Tiedostoista on mahdollista myös tulostaa tai teettää kuvia itse niin paljon kuin haluaa, laadun heikentymättä. Ammattitaitoisen kuvankäsittelyn avulla saan palautettua takaisin kuvan sävyjä sekä korjattua taitoksia ja repeämiä. Kuvatiedostot poltetaan laadukkaalle DVD-levylle, josta kuvia voi selata joko tietokoneelta tai DVD-soittimilla. Levyistä voidaan myös tehdä kopioita, jolloin sukukuvia voidaan helposti antaa kaikille suvun jäsenille.

Kysy hintaa haluamallesi kuvamäärälle. Isompi kuvamäärä on aina kuvakohtaisesti huomattavasti halvempi kuin skannauttaa yksi tai kaksi kuvaa.

virtanen.joni(ät)gmail.com

Your Comment